Automaat revisie

Is uw automatische transmissie toe aan reparatie of vervanging? Laat dan de monteurs van Eur-O-Matic eens naar uw versnellingsbak kijken. In veel gevallen kunt u na een reparatie of revisie van uw automaat nog lange tijd met Uw auto blijven rijden.

Volledig gedemonteerd en gecontroleerd

Als reparatie van uw automatische versnellingsbak niet mogelijk is dan kunt u met een automaat revisie de versnellingsbak nog als nieuw laten functioneren. Met revisie van de automaat wordt de handbak volledig gedemonteerd en gecontroleerd.

Maandenlange garantie op een automaat revisie

Standaard worden bij revisie van de automaat verschillende onderdelen vervangen voor nieuwe en wordt de versnellingsbak naderhand uitgebreid getest op onze testbank. Met onze specialistische kennis en maandenlange garantie bent u verzekerd van kwaliteit.

Snel weten waar u aan toe bent

Voor een gratis diagnose van uw automaat en een automaat revisie kunt u contact met ons opnemen. Onze monteurs kunnen snel bepalen of reparatie mogelijk is of dan revisie noodzakelijk is. Hierover kunnen wij u snel informeren, zodat u precies weet waar u aan toe bent. BEL.: 013 5234016