Eur-O-Matic versnellingsbak revisie

Eur-O-Matic International B.V. is in januari 2000 opgericht en doet sinds die tijd aan versnellingsbak revisie. Het bedrijf was sindsdien gevestigd in Oisterwijk, regio Tilburg (Noord- Brabant).

In 2017 is Eur-O-Matic zodanig gegroeid dat wij in Oisterwijk uit ons pand in Oisterwijk te klein werd. Er is toen besloten om verder te gaan in ons nieuwe pand in Ede (Gelderland). Vanuit ons pand in Ede zijn wij sinds Februari 2018 helemaal operationeel, wij verwelkomen u daarom ook graag om eens een kijkje te komen nemen terwijl u wacht op de gratis diagnose.

Eur-O-Matic is gespecialiseerd in revisie en reparatie van automatische transmissies , CVT’s (Continue Variabele Transmissies) en multitronic transmissies.

Tevens doen wij ook al uw handgeschakelde transmissies van bijna alle denkbare auto-merken.

Versnellingsbak revisie producten van hoge kwaliteit

In korte tijd hebben wij als snel groeiende organisatie een goede positie in de markt weten in te nemen. Wij leveren uitsluitend producten die getuigen van kwaliteit. Dit is mede te wijten aan het feit dat iedere transmissie uitgebreid wordt getest op onze eigen testbank.

Uitstekende versnellingsbak revisie service

Eur-O-Matic streeft naar een zo goed mogelijke service richting onze klanten. De snelheid van onze dienstverlening is daarvan een belangrijk onderdeel. Bij Eur-O-Matic International B.V. werken daarom mensen die over een gedegen know-how beschikken en zeer gedreven zijn in hun werk.

Snel weer op weg

Uw versnellingsbak probleem is onze zorg. Wij helpen u graag weer snel op weg. Neem nu contact op voor meer informatie en maak direct een afspraak! BEL: 013 5234016